Οικονομική Επιτροπή 01/12/2020

Home > Αποφάσεις - Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων > Οικονομική Επιτροπή 01/12/2020
27 Νοεμβρίου, 2020 14:46

Καλείστε στην 42η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα λάβει χώρα δια τηλεδιάσκεψης σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν.4682/2020 (ΦΕΚ 76/3.4.20/τεύχος Ά) και με τις οδηγίες των εγκυκλίων 40/31-3-2020 και 163/29-5-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, στη 1 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης  9:30 π.μ με τα εξής θέματα:

  1. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση ενδοδικαστικού  συμβιβασμού  κατ΄ άρθρο 126B’ του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας με  την ομόρρυθμη εταιρεία  με την επωνυμία «Φ….. Α….. & ΣΙΑ Ο.Ε–Ι – C……»
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του Πρακτικού της Επιτροπής Δημοπρασιών και ανακήρυξης πλειοδότη για την περισυλλογή & εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση  της από 16/11/2020 Τεχνικής Περιγραφής  του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς για την επισκευή ανελκυστήρα του κλειστού γυμναστηρίου Μοσχάτου.
  4. Λήψη απόφασης που αφορά στην αποδοχή δωρεάς επίπλων.
  5. Λήψη απόφασης για την απόδοση του υπ’ αριθ. 1398/28-09-2020 χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
  6. Λήψη απόφασης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, που αφορά δαπάνες έκδοσης βεβαίωσης αναλογικού ταχογράφου για όχημα του Δήμου.
  7. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 89/2020 απόφαση του ΝΠΙΔ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ», που αφορά στην «Λήψη απόφασης έγκρισης της Β’ Αναµόρφωσης προϋπολογισμού του προγράμματος δράσης και χρηματοδότησης της Κοινωφελούς επιχείρησης έτους 2020».
  8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. & 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης και την παράταση συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση επισκευή πεζοδρομίων σε διάφορους δρόμους του Δήμου – Δημιουργία πρόσβασης ΑΜΕΑ».
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του από 11/11/2020 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένη ανάπλαση περιοχής Ο.Τ. 16», προϋπολογισμού 750.000,00€ με Φ.Π.Α.
  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του από 13/11/2020 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο  με δημιουργία δημόσιου υπερτοπικού πόλου πρασίνου με ήπιες χρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού, αναψυχής», προϋπολογισμού 800.000,00€ με Φ.Π.Α.
  11. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου  στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”  στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου  και των οικισμών» και τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση», με την πράξη: «Παρεμβάσεις ανάπλασης για την  Αναζωογόνηση και Βιοκλιματική Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Χώρων της Συνοικίας των Προσφυγικών στην Δ.K. Ταύρου για την  ιστορική και αισθητική ανάδειξη της περιοχής, την  περιβαλλοντική προστασία και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής».
  12. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου  Ταύρου στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»,  στον άξονα προτεραιότητας   «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων,  της υπαίθρου και των οικισμών» και τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση» , με την πράξη: «Παρεμβάσεις για την ανάπλαση και την αναβάθμιση  του αστικού ιστού κατά μήκος της οδού Κηφισού και της ευρύτερης περιοχής στην Δ.K. Μοσχάτου, με σκοπό την Αναζωογόνηση της υποβαθμισμένης από το αντιπλημμυρικό έργο περιοχής και την κατασκευή της υπέργειας Λεωφόρου στον Κηφισό ποταμό, την περιβαλλοντική προστασία και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της περιοχής».
  13. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον άξονα προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» και τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων», για την αξιοποίηση το κτιρίου Βασσάλου στην Δ.Κ.  Ταύρου καθώς και για την κατασκευή Βιοκλιματικού Νηπιαγωγείου επί της οδού Θράκης στην Δ.Κ. Μοσχάτου. 
  14. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο  πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» και τίτλο «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)», για δημοτικά κτίρια, με προτεραιότητα παλαιά κατασκευασμένα κτίρια.