Έκφραση συμπαράστασης του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου στους πληγέντες σεισμοπαθείς της Σάμου

Home > Δελτία Τύπου > Έκφραση συμπαράστασης του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου στους πληγέντες σεισμοπαθείς της Σάμου
4 Νοεμβρίου, 2020 14:25

Έκφραση συμπαράστασης του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου στους πληγέντες σεισμοπαθείς της Σάμου

Ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου αποδεικνύει έμπρακτα και θέτει στο επίκεντρο της προσοχής του τον άνθρωπο και τα προβλήματά του. Η κοινωνική μας  πολιτική εστιάζεται στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας και έχει διαμορφωθεί ένα ισχυρό δίκτυο προστασίας και αλληλεγγύης.

Επιπρόσθετα, όταν χρειάσθηκε και η δική μας συνδρομή για παροχή βοήθειας σε άλλες περιοχές, ανταποκριθήκαμε   αμέσως όπως έγινε στην περίπτωση της Μάνδρας και στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του σεισμού που έπληξε, κυρίως, το Δήμο της Ανατολικής Σάμου. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Βασιλική Καραβία επικοινώνησε άμεσα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο της Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο της Ανατολικής Σάμου κ. Δέσποινα Κάιλα όπως και με το βασικό συνεργάτη της. Η Αντιδήμαρχος συζήτησε   τηλεφωνικά μαζί τους και ζήτησε να ενημερωθεί για τις τυχόν ανάγκες που προέκυψαν από τον πρόσφατο σεισμό στο νησί ώστε ο Δήμος μας να συμβάλλει στη αντιμετώπισή τους. Η Αντιδήμαρχος Αν. Σάμου ευχαρίστησε για την διαθεσιμότητα του Δήμου μας και ζήτησε να επικοινωνήσουμε εκ νέου προς τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας καθώς αναμένεται μία μεγάλης κλίμακας βοήθεια από τους Σαμιώτες της Αθήνας αλλά δεν γνωρίζουν ακριβώς το περιεχόμενό της.

Οι προτάσεις αιρετών συναδέλφων που είδαν το φως της δημοσιότητας κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τη βούληση της Δημοτικής Αρχής. Για κάθε εξέλιξη θα υπάρξει ενημέρωση των αιρετών και των κατοίκων της πόλης μας.

Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και
είμαστε στο πλευρό του κάθε πολίτη.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου