Δημοτική Επιτροπή (19/06/2024)

Home > Αποφάσεις - Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων > Δημοτική Επιτροπή (19/06/2024)
14 Ιουνίου, 2024 18:28

Καλείστε στην 16η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα λάβει χώρα δια ζώσης στο Δημαρχείο (Κοραή 36), σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν.3852/2010 και την υπ΄ αριθμ. 303/30971/2-4-2024 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στις 19 Ιουνίου 2024 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 13:30μ.μ., με τα εξής θέματα:

  1. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
  2. Λήψη απόφασης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή τελών τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ και την έκδοση καρτών καυσαερίων.
  3. Λήψη απόφασης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής που αφορά δαπάνες έκδοσης βεβαιώσεων ταχογράφων για οχήματα του Δήμου
  4. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή χρεών οφειλετών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου.
  5. Λήψη απόφασης για:

α. Την έγκριση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου και ΔΕΠΑΝ με τα παραρτήματα αυτής.

β. Τον ορισμό δύο μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές αυτών που θα συμμετέχουν στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

γ. Τον ορισμό ενός Υπευθύνου για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης.

δ. Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και των απαραίτητων εγγράφων και υπεύθυνων δηλώσεων που απαιτούνται.

6. Λήψη απόφασης επικύρωσης του πρακτικού με αριθ.:5 της Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης για τον Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό : ΟΜΑΔΑ Α – TMHMA Α. «Δαπάνες απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων », TMHMA Β. «Δαπάνες καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής», ΤΜΗΜΑ Γ. «Καθαρισμός και απολύμανση ιδιωτικών χώρων υψηλού υγειονομικού κινδύνου για λόγους δημόσιας υγείας».

ΟΜΑΔΑ Β – «Εργασίες αυτεπάγγελτου καθαρισμού ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων για λόγους πυροπροστασίας».

  1. Λήψη απόφασης για :α) την έγκριση της υπ’ αριθ.:31/2024 μελέτης της Δ/νσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας για την συντήρηση φυσικού χλοοτάπητα Δημοτικού γηπέδου «ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», β) την κατάρτιση των όρων διακήρυξης Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (κάτω των ορίων) και γ) τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016).
  2. Λήψη απόφασης για :α) την έγκριση της υπ’ αριθ.:44/2024 μελέτης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Κυκλικής Οικονομίας και Ανακύκλωσης για την Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων , β) την κατάρτιση των όρων διακήρυξης Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (άνω των ορίων) και γ) τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016).
  3. Λήψη απόφασης για α) την έγκριση Προμήθειας Υποσυστημάτων Επέκτασης Εφαρμογών Οικονομικών Υπηρεσιών με τη διαδικασία της προσφυγής με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 32 παρ.2 περ. ββ του Ν.4412/16, λόγω απουσίας ανταγωνισμού για τεχνικούς λόγους, β) την έγκριση των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών και γ) τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης.
  4. Λήψη απόφασης επικύρωσης του πρακτικού της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης σωληνώσεων γεώτρησης στον Ιλισό της Δ.Κ. Μοσχάτου , με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
  5. Λήψη απόφασης επικύρωσης των πρακτικών με αριθ..:1 & 2 της Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης για τον Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ».
  6. Λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου της αδείας μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα της εταιρείας D…. I….., σύμφωνα και με την υπ΄αριθμ. 8792/17-5-2024.
  7. Λήψη απόφασης για : α) την έγκριση της υπ΄ αρ.:45/2024 μελέτης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Κυκλικής Οικονομίας και Ανακύκλωσης , για την προμήθεια ελαστικών, β) την κατάρτιση των όρων διακήρυξης Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού (άνω των ορίων) και γ) τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016).