Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Home > Δελτία Τύπου > Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
16 Μαΐου, 2024 12:13

Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Το ΚΕΠ Υγείας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας, πραγματοποίησαν με επιτυχία την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 στο ΚΑΠΗ Μοσχάτου, δράση πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης της ακουστικής ικανότητας με τίτλο «Αγαπήστε τα αυτιά σας». Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), και την Εταιρεία AKOUSTIKA MEDICA.

Η δράση συμπεριλάμβανε, δωρεάν προληπτικό έλεγχο ακουστικής ικανότητας (ωτοσκόπηση) και πραγματοποιήθηκε από συνεργαζόμενο ΩΡΛ Ιατρό.

Εξετάστηκαν συνολικά 51 πολίτες και αναλόγως των αποτελεσμάτων δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Αθανάσιος Μελίστας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αικατερίνη Καρύδη καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Παντελής Δείξιμος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, σε δήλωσή του τόνισε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τη φροντίδα της υγείας μας και ευχαρίστησε θερμά το ΕΔΔΥΠΠΥ και την εταιρεία AKOUSTIKA MEDICA για την ευγενική τους συμβολή στην πραγματοποίηση της δράσης.