Δημοτική Επιτροπή 05/02/2024

Home > Αποφάσεις - Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων > Δημοτική Επιτροπή 05/02/2024
2 Φεβρουαρίου, 2024 13:22

Καλείστε στην 2η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, σύμφωνα και με το άρθρο 75 του ν. 3852/10,  που θα γίνει στο Δημαρχείο (Κοραή 36), στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα με ώραέναρξης  9:30π.μ., με τα εξής θέματα:

  1. Α) Άσκηση εκ μέρους του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου  ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών έφεσης και τυχόν πρόσθετων λόγων κατά  της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «……… …… ……….. ……» και κατά της με αριθ. 4252/2023 οριστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (τακτική διαδικασία – τμήμα εμπορικό) Β) Διορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων για να ασκήσουν, υποστηρίξουν με κάθε αναγκαία ενέργεια για λογαριασμό του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου την προαναφερόμενη έφεση και τυχόν πρόσθετους λόγους και να παραστούν ενώπιον του Τριμελούς  Εφετείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο που θα οριστεί ή σε κάθε νόμιμη μετά από αναβολή ή ματαίωση συζήτηση αυτής.
  2. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση ενδοδικαστικού συμβιβασμού  κατ΄ άρθρο 126B’ του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας με  την εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία “……… ……. ……. …..” και με τον διακριτικό τίτλο «……… ……. …..» σχετικά με τη με αριθμ. Καταχ.  ΑΓ444/14.10.2022 αγωγή ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
  3. Λήψη απόφασης για την κατ΄ εξαίρεση ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της  σύνταξης και κατάθεσης έφεσης ενώπιον του αρμόδιου Τμήματος του  Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά καταλογιστικής πράξης της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Υπηρεσίας ΟΤΑ VI στον Δήμο Καλλιθέας.
  4. Λήψη απόφασης περί αποδοχή δωρεάς.
  5. Κατάργηση τραπεζικών λογαριασμών των καταργημένων Νομικών Προσώπων Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Πνευματικό Κέντρο, Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α., Κοινωφελή Επιχείρηση) και μεταφορά των υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών τους σε λογαριασμό του Δήμου».
  6. Υποβολή λογαριασμού εσόδων και εξόδων μηνός Δεκεμβρίου έτους 2023 του καταργούμενου νομικού Προσώπου «Δ.Ο.Π.Α.Κ.Α.»
  7. Υποβολή λογαριασμού εσόδων και εξόδων μηνός Δεκεμβρίου  έτους 2023 του καταργούμενου νομικού Προσώπου «Πνευματικού Κέντρου».
  8. Λήψη απόφασης για προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την εκτέλεση του έργου «Κατεπείγουσες εργασίες για την αύξηση αποκατάσταση της παροχευτικότητας αγωγών ομβρίων στη Δ.Κ. Μοσχάτου στο πλαίσιο ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας» στη Δ.Κ. Μοσχάτου.
  9. Λήψη απόφασης για ολική αφαίρεση δέντρου σύμφωνα και με την υπ΄αριθμ. πρωτ. 342/5-1-2024 εισήγηση της Δ/νσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας.
  10. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων σχετικών με τις άδειες χώρου στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, σύμφωνα και με το από 18/12/2023 Πρακτικό της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Ελέγχου.
  11. Έγκριση συνεργασίας στο Καρναβάλι 2024.
  12. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών Δ’ τριμήνου 2023.